Restaurants in Rotterdam

Restaurants in Rotterdam

Lekker uit eten in Rotterdam, daarvoor kun je terecht op onwijs veel plaatsen. In dit artikel vind jij de beste restaurants van Rotterdam, beoordeeld door gasten. Dus niks mensen die houden van culinaire hoogstandjes, gewoon de hoogste beoordelingen door jou. Elk van de zaken heeft een geheel eigen stijl. Lijkt het jou leuk om daar vanavond te gaan eten, surf dan snel naar de website van de desbetreffende zaak en reserveer een tafel. Het is slim om van tevoren te reserveren, want anders loop je in deze restaurants echt een plaats mis. Bekijk snel onze top vier met daarin Panzero, Zeezout, Umami en SUGO, allemaal in Rotterdam.

Panzero’ Apulian StrEat Food

Mooie ingrediënten en gerechten die rechtstreeks afkomstig zijn uit Apuliaanse eetkraampjes. Je zult je misschien afvragen waar Apulië ligt, maar deze streek ligt in het zuiden van Italië. Je hoeft niet veel geld uit te geven voor het eten, want duur is het restaurant niet. Wel krijg je verse ingrediënten, die met veel aandacht zijn bereid. Reserveer snel een tafel, dan zit jij binnenkort heerlijk te eten bij het beste restaurant van Rotterdam.

Meer informatie over dit restaurant

Zeezout

Midden in het Scheepvaartkwartier in Rotterdam staat al 18 jaar lang Visrestaurant Zeezout, het op één na beste restaurant in Rotterdam en het beste visrestaurant van de stad. Het unieke is dat op een zeer zorgvuldige manier wordt omgegaan met de ingrediënten. Hierdoor is koken bijna een kunst geworden. Het restaurant heeft een Michelin ster, maar is desondanks toch betaalbaar gebleven voor iedereen die ervan houdt echt van eten te genieten. Reserveer vandaag nog en wordt binnenkort ook lekker in de watten gelegd.

Meer informatie over dit restaurant

Umami by Han Rotterdam

Onder leiding van Michelin-chef Han Ji wordt er in UMAMI by Han dagelijks modern-asian gekookt. Originele Aziatische fusion-gerechten in een moderne setting. Dit gecombineerd met een aantrekkelijke prijs maakt dit restaurant een van de beste restaurants van Rotterdam. Ook gezondheid staat hoog in het vaandel in de restaurants van Han Ji, dus ook daar hoef jij jezelf echt niet druk te maken. Hieronder kun jij direct een tafel reserveren bij UMAMI Rotterdam.

Meer informatie over dit restaurant

SUGO pizza al taglio

Pizza zoals in Italië, dat is SUGO pizza al taglio. Op elk moment van de dag kun jij hier vierkante pizza eten. Zo kun je eenvoudig stukken delen en verschillende smaken van familie en vrienden proeven. Je kent pizza vast al, maar deze is net even anders. Het is het proberen waard, dus reserveer snel een tafel bij restaurant SUGO in Rotterdam.

Meer informatie over dit restaurant