Hotels in Rotterdam

Hotels in Rotterdam

Een hotel in Rotterdam vinden, is dat zo lastig? Het blijkt dat de keuze aan goede hotels in deze wereldstad onwijs groot is. Daarom vind jij hieronder twee van de allerbeste hotels in Rotterdam, alsmede een slimme tip om goedkoper te verblijven in de beste hotels die deze wereldstad heeft. Zonder twijfel wordt jouw verblijf in deze stad met de grootste haven van Nederland op die manier een groot succes. Bekijk snel de accommodaties en de slimme tips!

Inntel Hotels Rotterdam Centre

Verblijven in een luxe 4-sterren designhotel op een prominente plek in Rotterdam, dat willen we natuurlijk allemaal wel. Geniet van comfortabele kamers en suites, voorzien van alle gemakken. Vanuit de hotelkamers heb je een fantastisch uitzicht over de Maas, de Erasmusbrug en de bedrijvigheid die de stad te bieden heeft. Even extra genieten doe je natuurlijk in Wellness club H20, dat bij het hotel hoort en beschikt over een zwembad, sauna’s en Life Fitness Gym. Op die manier verblijf je op een fantastische plek in de stad.

Meer informatie over Inntel Hotels Rotterdam Centre

Urban Residences Rotterdam

Luxe, privacy en comfort gecombineerd in één accommodatie. Midden in de stad Rotterdam liggen deze designappartementen met een prachtig uitzicht. Deze appartementen liggen tussen de 13e en de 19e verdieping. De studio’s hebben eveneens een prachtig uitzicht en liggen tussen de 5e en 12e verdieping. Je vindt er alles dat je nodig hebt en vanuit het appartement loop je zo het centrum van de stad Rotterdam in. Verblijven in Rotterdam wordt op deze manier een fantastische beleving die jij jezelf nog lang zult blijven herinneren.

Meer informatie over Urban Residences Rotterdam

Een last minute hotel boeken?

Ga je komend weekend al en heb je nog even snel een hotel nodig? Boek dan een last minute hotel in de stad Rotterdam. Met travv.nl last minutes in Rotterdam is dat onwijs eenvoudig. Je bekijkt direct het actuele aanbod voor de komende twee weken, waarna je de boeking in een paar klikken bevestigt. Over de kwaliteit van de accommodatie hoef je jezelf geen moment druk te maken, die is immers prima in orde, want alle hotels, B&B’s en appartementen zijn beoordeeld met een 8+ door gasten.