Clubs in Rotterdam

Clubs in Rotterdam

Qua uitgaan is Rotterdam misschien wel een van de meest gevarieerde steden van Nederland. Dit heeft verschillende redenen, maar één daarvan zijn de vele verschillende culturen die elk weekend samen komen in een bruisend uitgaansleven. De plek waar jij tijdens jouw avond stappen in Rotterdam naar toe gaat bepaalt dan ook wat je ervan vindt. Niets is met elkaar te vergelijken, maar zeker is dat jij een onvergetelijke tijd kunt hebben. Hieronder hebben wij de vier meest populaire clubs, discotheken en zelfs een feestcafé voor jou op een rij gezet. Op die manier moet het niet moeilijk meer zijn om een geschikte club te vinden!

1. De Apres-Skihut

Op het Stadhuisplein in Rotterdam vind je de Apres-Skihut, een van de kroegen aan het Stadhuisplein. Terwijl iedereen buiten nog lekker op het terras zit, wordt hier een onwijs groot feestje gebouwd met veel verschillende soorten feestmuziek. Het is echt een zaak die jij een keer moet beleven wanneer je gaat stappen in Rotterdam.

Meer informatie over de Apres-Skihut

2. Oude Haven

De Oude Haven en Rotterdam is een plek waar veel nationale en internationale toeristen naar toe komen om te stappen. Hier is niet specifiek één geweldige uitgaansgelegenheid, maar het is er lekker druk en de sfeer is altijd gemoedelijk. Vooral op de populairste avond van de week: donderdag, wanneer Rotterdamse studenten massaal gaan stappen in de Oude Haven.

Meer informatie over Oude Haven

3. Club Cinéma

In de moderne winkelstraat De Meent vind je Club Cinéma. Dit is ook direct een van de populairdere clubs van de stad. Het is niet de grootste club, maar de sfeervolle ambiance maakt dit wel een vette plek om te gaan stappen. Bovendien zijn er genoeg tafels aanwezig om de flessen drank te bestellen en hier vervolgens volop van te genieten.

Meer informatie over Club Cinéma

4. Club Sorbonne

Deze populaire club in Rotterdam is een ouderwetse discotheek. Het is met name populair onder jongeren, want er wordt een gevarieerd aanbod aan muziek gedraaid. De sfeer is er zeer gemoedelijk doordat de discotheek het uiterlijk heeft van een Britse pub. Ook hier is het op donderdagavond extra druk, want ook Club Sorbonne wordt goed bezocht door studenten.

Meer informatie over Club Sorbonne