Bars in Rotterdam

Bars in Rotterdam

Drie compleet verschillende bars met een volledig eigen karakter. Dat zijn de onderstaande drie bars in Rotterdam. Lekkere drankjes en een goede DJ hebben ze alle drie, maar toch verschillen de bars enorm veel van elkaar. Wat ze uniek maakt? Dat lees je hieronder. Ben je overtuigd, dan zul je het toch echt eens moeten ervaren.

1. Wijnbar 1NUL8

Zoek je een bijzondere bar om een drankje te drinken, dan moet je naar 1NUL8, overdag een brasserie en ‘s avonds een wijnbar. Op die manier kun je er overdag een hapje eten en ‘s avonds een lekkere wijn drinken. Bovendien staat er een goede DJ te draaien, waardoor je nog even lekker kunt dansen ook. Houd je het liever bij een goede wijn, dan is dat natuurlijk ook helemaal geen probleem.

Meer informatie over de Wijnbar 1NUL8

2. NRCafé

Bij dit café kun je ‘s ochtends terecht voor een lekker ontbijtje, ‘s middags voor een lekkere lunch, ‘s avonds voor het diner. Na het diner kun je lekker blijven zitten, want de stoelen gaan vanzelf onder je vandaan, waarna het restaurant veranderd in een fijn café, waar jij een lekker drankje kunt doen, maar ook lekker kunt stappen. Bezoek deze bar eens en ervaar zelf hoe fijn een bezoek hieraan is.

Meer informatie over de NRCafé

3. Bar Tender

Meer dan 200 verschillende shotjes in één bar? Dat is Bar Tender, een shooterbar, ook wel chupitosbar genoemd. Hier geniet jij van o.a. de Flatliner, B-52, Smurf, Split en Gas Chamber, die je zo naar binnen gooit. De ideale plek voor om de avond te beginnen of om jezelf nog verder klaar te stomen voor het keiharde stappen in Rotterdam.

Meer informatie over Bar Tender